Volg me op mijn socials

Title Image

Boek camper bouwen

Boek camper bouwen

Droom je van roadtrippen door Europa, slapen waar je wilt, op zoek naar avontuur?
De mooiste plekken ontdekken in je eigen hotelkamertje op wielen?
En heb je de perfecte camper nog niet kunnen vinden? Dan bouw je toch gewoon zelf je eigen camper met behulp van dit boek?!

Dreams come true! Jij kunt ook je eigen camper bouwen. Het is niet eens zo moeilijk als je denkt.

Als je een zaag vast kunt houden en weet hoe de boormachine aan gaat, dan kun je al aan de slag. Helemaal met dit boek waarin ik je al onze ervaringen vertel. Met ieder hoofdstuk ga je een stap verder in de verbouw van je bestelbus naar camper.

 

Ik vertel je van alles over het ombouwen van jouw bus naar camper. Isolatie, verwarming en de inrichting. Wat voor materialen hebben wij gebruikt, welke gereedschappen en je vindt schema’s voor de aanleg van elektriciteit en stromend water.

[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” show_button=”yes” button_target=”_self” background_color=”#5d5d5d” border_color=”#5d5d5d” button_text=”Bestel je boek hier” button_link=”https://jantinascheltema.nl/shop/”]Download het ebook nu voor 10.50 of de papieren versie voor 19.50
[/action]

Isolatie

Hoe isoleer je je camper, welke materialen kun je gebruiken en hoe voorkom je condens?

Electriciteit

Hoe leg je de electriciteit aan? Je leest over zonnepanelen, huishoudaccu en een electriciteitsschema.

Materialenlijst

Je vindt in dit boek een volledige materialenlijst van onze camper als voorbeeld en een lijst met veelgebruikte gereedschappen.

Bespaar tijd, geld en moeite

Met dit boek kun je direct aan de slag.
Van ideeën hoe je bus in te richten tot materiaalkeuze en ook de minder “sexy” zaken als voorschriften waar een camper aan moet voldoen en belastingzaken als BPM, je vindt het allemaal terug in overzichtelijke hoofdstukken!

Inhoudsopgave
[q_box]

 1. Waarom zou je een camper willen bouwen?
 2. Welke (bestel-) bus kies je?
 3. De lay-out
 4. Kosten & materialen
 5. Gereedschapslijst
 6. Voorbereiding
 7. Dakluik
 8. Isolatie
 9. De vloer
 10. Electriciteit
 11. Het bed
 12. De keuken
 13. Verwarming
 14. Verlichting
 15. Koelkast
 16. Meubels
 17. Plafond & wanden
 18. Een luifel
 19. Camperkeuring

[/q_box]

[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” show_button=”yes” button_target=”_self” background_color=”#5d5d5d” border_color=”#5d5d5d” button_text=”Bestel je boek hier” button_link=”https://jantinascheltema.nl/shop/”]WIL JIJ OOK JE EIGEN CAMPER GAAN BOUWEN?
[/action]

HET BESTELLEN IS EENVOUDIG

Je klikt hierboven op de button of op deze link *klik*
Vervolgens kies je of je een ebook wilt of een echt boek en klik je jouw keuze in je winkelmandje. Daarna reken je online af. Na betaling krijg je per ommegaande een link waar je het ebook kunt downloaden óf je krijgt na een paar dagen het echte boek in de brievenbus.

Deze tevreden bouwers gingen je voor

Het boek is sinds december 2019 online en is al meer dan 250 keer gedownload. Tevreden bouwers die dit jaar op pad kunnen!
Dit is wat zij van het boek vinden:

[action full_width=”yes” content_in_grid=”yes” type=”normal” show_button=”yes” button_target=”_self” background_color=”#5d5d5d” border_color=”#5d5d5d” button_text=”Bestel je boek hier” button_link=”https://jantinascheltema.nl/shop/”]Download het ebook nu voor 10.50 of de papieren versie voor 19.50
[/action]