Volg me op mijn socials

Camping de Kippenburg – de eerste keer op pad met de bus

Camping de Kippenburg – de eerste keer op pad

 

Camping de Kippenburg in Gaasterland heeft de eer om ons voor het eerst in de bus als logé te hebben.
Voor de gene die mij kent of mij misschien volgt op facebook op instagram weet dat we een Fiat Ducato bus omgebouwd hebben tot camper. Voor wie nog niet op de hoogte is: dat dus.

De bus begint nu redelijk vorm te krijgen. En omdat voor alles een eerste keer is, werd het tijd op pad te gaan.
Onze zelfbouw camper is nog niet helemaal klaar. Het keukentje zit er bijvoorbeeld al wel in, maar doet het nog niet. De elektriciteit is nog niet overal aangesloten en er moet nog van alles netjes afgewerkt worden.

Camping de Kippenburg

Het bed is al af. Dat is toch het belangrijkste onderdeel van een camper. Tijd om te testen en voorzichtig te wennen aan #vanlife. Niet tijdens een rustig en relaxt weekendje wandelen en bbq-en, maar een gezellig weekendje hard werken.
Op zaterdag fotografeerde ik een bruiloft in Oudemirdum, Gaasterland – Friesland. Ik begon al vroeg met het fotograferen van de voorbereidingen, dus was het super relaxt om de nacht van te voren alvast op de plaats van bestemming te zijn.

Camping de Kippenburg

Camping de Kippenburg ligt naast het prachtige landhuis kippenburg, dus dat was een perfecte basis voor mijn bruidsfotografie – als je nieuwsgierig bent – hier kun je de foto’s bekijken: www.amelandfoto.nl

 

Camping Gaasterland Kippenburg

De bruiloft werd gevierd op Landhuis Kippenburg in Oudemirdum en direct naast het landhuis ligt mini camping de Kippenburg.

 

Styling camping de kippenburg

De camping ligt aan “de Luts” een prachtig riviertje in Gaasterland waar je volgens google héél mooi kunt varen. Het uitzicht is landelijk, veel bomen en wakker word je van de vogeltjes. Door de allemachtig grote hoeveelheid regen van de afgelopen tijd was het terrein wat zompig en om te voorkomen dat we de grasmat aan gort zouden rijden hebben we de camper op het hogere stuk langs het klinkerweggetje gezet. De andere plekken op de camping zijn lekker beschut, dus je staat in normale weersomstandigheden mooi privé.

Onderweg naar de locatie waar we de fotoshoot met het bruidspaar gaan doen krijg ik al een indruk hoe het in de omgeving is. Veel bos, afgewisseld met weides en land met mais. Zeker een plek om nog eens naar toe te gaan en te fietsen, wandelen en om een bootje te varen over het riviertje.

 camping de kippenburg - het uitzicht
 

De camper is tot zover helemaal goed gekeurd. Het zonnepaneel werkt en we hadden genoeg stroom om alle camera-accu’s en flitsers op te laden.
Alle moeite om de bus te isoleren heeft zijn vruchten afgeworpen, want het bleef warm genoeg in de bus. Ook onder alleen een zomerdekbed. En dat terwijl het de koudste 16 september aller tijden was.

 
 

De camper doorstond de test als “rijdende hotelkamer” met glans.

 

kamperen in friesland
met de camper naar zweden

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor meer zoals dit

No Comments

Post a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.