Volg me op mijn socials
Schrijf je in
en krijg 1x per maand email van me
* = verplicht veld
Reisfotografie-tips

   Wie is Jantina Scheltema?

Mijn naam én de naam van mijn website is Jantina Scheltema. Ik ben fotograaf en ik schrijf over reizen, koken en fotografie.
Je kunt op mijn blog lezen over reizen in een camper of over het zelf bouwen van de perfecte camper. Je kunt ook fotografietips lezen of meer te weten komen over het koken op de camping.
Een deel van het jaar fotografeer ik portretten en bruiloften en woon ik op het eiland Ameland. Het andere deel van het jaar reis ik (vaak met vriend en/of hond, maar ook alleen) door Europa in onze zelf omgebouwde camperbus. Ik wil je inspireren om op pad te gaan, avonturen te beleven en van de wereld te genieten.

 

 

„A little piece of Ameland around the globe”
statief mee op reis
tips voor fotografie op reis

Fotografie en/of Tekst

Graag werk ik samen met je aan nieuwe artikelen (online of in drukwerk).  Ik ben beschikbaar als fotograaf en copywriter. Met inspirerende foto’s en pakkende teksten kan ik jouw accommodatie, product of bestemming onder de aandacht brengen.

Samenwerken

Ik sta open voor samenwerkingen in allerlei vormen, denk hierbij aan advertorials, Instagram samenwerkingen, linkbuilding en het uittesten van producten of bestemmingen.

Hier moet nog iets

hier moet nog iets

Heb je opmerkingen, tips of wil je wat vragen? Neem dan contact met me op! Contact