Volg me op mijn socials

Wie is Jantina Scheltema?

Reisfotografie-tips

   Wie is Jantina Scheltema?

Mijn naam is zoals de naam van mijn website: Jantina Scheltema. Ik ben fotograaf en ben super enthousiast over het reizen in een, liefst zelfgebouwde, camper.

Je kunt op mijn blog lezen over reizen in een camper of over het zelf bouwen van de perfecte camper. Ik gun iedereen zo’n heerlijk huisje of hotelkamertje op wielen.
Je kunt ook lezen over het koken op de camping en soms plaats ik fotografie tips.
Een deel van het jaar fotografeer ik portretten en bruiloften en woon ik op het eiland Ameland. Het andere deel van het jaar reis ik (vaak met vriend en/of hond, maar ook alleen) door Europa in onze zelf omgebouwde camperbus. Ik wil je inspireren om op pad te gaan, avonturen te beleven en van de wereld te genieten.

„A little piece of Ameland around the globe”

statief mee op reis
tips voor fotografie op reis

Fotografie en/of Tekst

Graag werk ik samen met jou aan nieuwe artikelen (online of in drukwerk).  Ik ben beschikbaar als fotograaf en copywriter. Met inspirerende foto’s en pakkende teksten kan ik jouw accommodatie, product of bestemming onder de aandacht brengen.

Samenwerken

Ik sta open voor samenwerkingen in allerlei vormen, denk hierbij aan advertorials, Instagram samenwerkingen, linkbuilding en het uittesten van producten of bestemmingen.

Het bouwen van een camper

Natuurlijk help ik je ook graag bij het bouwen van je camper. Een hotelkamertje op wielen! Ik kom niet bij je langs om te sleutelen, maar ik heb wel artikelen voor je geschreven op deze website én een boek om je te inspireren en op weg te helpen naar de perfecte zelfgebouwde camper.

Heb je opmerkingen, tips of wil je wat vragen? Neem dan contact met me op! Contact